Skip to main content

V poslední době se v médiích často objevuje téma černého kašle, což připomíná důležitost efektivních a šetrných metod v boji proti respiračním onemocněním. V době, kdy moderní medicína nabízí řadu řešení, je dobré nezapomínat na tradiční přírodní prostředky, jako je jezevčí mast, která nabízí účinnou pomoc při různých typech kašle.

Co obsahuje jezevčí mast?


Jezevčí mast "Jezevec" od Alta Herba je směsí přírodních ingrediencí, které jsou pečlivě vybrány pro jejich prospěšné účinky na dýchací systém. Základem jsou rostlinný olej a jezevčí sádlo, známé svými vyživujícími vlastnostmi, doplněné směsí bylinných extraktů a esenciálních olejů. Včelí vosk, který je také klíčovou složkou, pomáhá zjemnit a zvláčnit pokožku, což je ideální při aplikaci na hrudník a záda.

Bylinné extrakty a esenciální oleje, které mast obsahuje, zahrnují:


Devětsil zvrhlý a sléz maurský, které jsou ceněny pro své zklidňující účinky na dýchací trakt.

Ostropestřec mariánský, známý svými antioxidačními vlastnostmi.

Esenciální oleje jako borovice lesní, eukalyptus, levandule lékařská, šalvěj muškátová, anýz vonný, fenykl obecný, tea tree olej a tymián obecný, které přispívají svými antiseptickými a zklidňujícími vlastnostmi.

Tato směs poskytuje nejen úlevu od kašle, ale také podporuje zdraví dýchacího systému a pomáhá udržet dýchací cesty čisté a volné.

Kompletní složení Jezevčí masti od Alta Herba ↴

Vegetable oil (rostlinný olej), Adeps Meles meles (jezevčí sádlo), Cera alba (včelí vosk), bylinné extrakty z: Petasites radix (devětsil zvrhlý), Flos malvae (sléz maurský), Fructus cardui marianae toto (ostropestřec mariánský), esenc.oleje: Pinus sylvestris (borovice lesní), eukalyptus globulus, Lavandula flos (levandule lékařská), Salvia sclarea (šalvěj muškátová), Anisi fructus (anýz vonný), Foeniculi fructus (fenykl obecný), Melaleuca alternifolia (tea tree olej), Thymus vulgaris (tymián obecný), limonen*, linalol*, citronelol*, geraniol*, tujon*, součást éterických olejů, silice*, thymol*, cymol*, karvakrol*, třísloviny*, flavony*pinen*, hyroxyterpenové kyseliny*, *součást bylinných extraktů

Jezevec od Alta Herba
Jezevčí mast

Jak jezevčí mast pomáhá při kašli?


Kašel, ať už akutní nebo chronický, může být velmi nepříjemný a vyčerpávající. Jezevčí mast nabízí přírodní řešení, které může pomoci zmírnit symptomy a podpořit zdraví dýchacích cest.

Aplikace masti na hrudník a záda, zejména před spaním, může napomoci k lepšímu dýchání během noci a k uklidnění podrážděného dýchacího systému. Pro dosažení optimálního účinku mast naneste na hrudník a záda, obalte bavlněným obvazem, překryjte potravinovou fólií a necháte působit přes noc.

Využití Jezevčí masti představuje návrat k přírodním a osvědčeným metodám péče o naše zdraví. Její bohatý obsah bylin a esenciálních olejů dělá z této masti nejen účinného pomocníka proti kašli, ale i šetrného spojence v podpoře celkového respiračního zdraví.

Objevte kouzlo jezevčí masti a nechte přírodu, aby vám pomohla na cestě k lepšímu zdraví a pohodě.